Menu

Vişneli Çikolata Soslu Yaş Pasta



Malzemeler
Hazır pandispanya keki
Bir paket Dr.Oetker kakolu pasta kreması
50 gr eritilmiş,
ılık margarin
1 Bardak süt ( kekimizi ıslatmak için )
Üzeri için:
az miktarda vişne sosu veya reçeli 1,5 bardak süt
Tarif
Pandispanya kekimizi 1 bardak sütle iyice ıslatıyoruz.
50 gr eritilmiş, ılık margarinimizi derin bir kaba alıyoruz.
Üzerine 1,5 bardak süt ekleyip 2-3 dakika kremamız olana kadar çırpıyoruz.
Daha sonra kremadan pandispanyanın ilk katına bir miktar sürüyoruz.
İkinci katı üzerine kapatıyoruz.
Kalan pasta kreması ilede pastamızı iyice kaplıyoruz.
Üzerine çikolata sosu gezdirip, vişne sosu ile süsleyip, servis ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder